Peruskoulun eri-ikäisten opettajien käsityksiä koulutuksensa riittävyydestä - Yrjönsuuri, Yrjö, 1933-; Helsingin yliopisto. Kasvatustieteen laitos (Helsinki : Helsingin yliopiston kasvatustieteen laitos, 1990)
Abstract: Comprehensive school teachers' conceptions about the adequacy of their knowledge and skills.
Väitösk. lisäksi 1 irtol
Väitöskirja
Keywords: opettajankoulutus; luokanopettajat; ammattitaito; opettajat; minäkuva; opetustaito; arviointi