Maatalouden kokonaislaskelmat 1980-1988 - Siltanen, Lulu; Ala-Mantila, Ossi (Tiedonantoja / Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos, ISSN 0788-5199, 1989)
Abstract.
Keywords: 1980-luku; maataloustuotanto; maatalous; kustannukset