Termisen ympäristön mittaamismenetelmä = Measuring the thermal environment of the calf. 2 - Pyykkönen, Markus, 1949-; Kares, Matti, 1931- ([Helsinki] : Helsingin yliopisto, 1990)
Sammanfattning: En metod för mätning av kalvens termiska närmiljö.
Teksti suomeksi
Nimeke kuvailulehdellä: Vasikan termisen ympäristön mittaamismenetelmä.
Keywords: karjanhoito; nautakarja; vasikat; ruumiinlämpö; navetat; lämpötila