Variation in the quality of table potato and the factors influencing it in Finland = Ruokaperunan laadun vaihtelu ja siihen vaikuttavat tekijät Suomessa - Varis, Eero (Suomen maataloustieteellisen seuran julkaisuja, 1970)
Selostus.
Keywords: laatu; kasvinviljely; peruna; ruokaperuna; Solanum tuberosum