Pankkijärjestelmän rahoitusvarannot Suomen taloudellisessa kehityksessä vuosina 1948-1964 = The assets and liabilities of the banking institutions in Finnish economic development 1948-1964 - Puntila, Markku, 1937- (Hki, 1969)
Summary.
Väitösk. lisäksi 1 irtol.
Väitöskirja
Keywords: pankkiala; rahoitusjärjestelmät; pankit; väitöskirjat