Antagonism of healthy and diseased ericaceous plants to snow blight on Scots pine = Terveen ja kuolleen Ericaceae-varvuston ja männyn lumikaristeen välisestä antagonismista. - Kurkela, Timo, 1937-; Suomen metsätieteellinen seura (Hki : Suomen metsätieteellinen seura, 1969)
(Seloste).