Tieteellisten kirjastojen kokoelmien säilytys ja konservointi : TINFOn konservointijaoston selvitys - Tieteellisen informoinnin neuvosto. Konservointijaosto; Tieteellisen informoinnin neuvosto. Konservointijaosto (Tieteellisen informoinnin neuvosto, 1986)
Sammandrag.
Keywords: tieteelliset kirjastot; kokoelmat; konservointi