AFinLA:n vuosikirja 1986 = AFinLA yearbook 1986 - Lautamatti, Liisa; Takala, Sauli (Suomen soveltavan kielitieteen yhdistyksen (AFinLA) julkaisuja = Publications de l'Association finlandaise de linguistique appliquée (AFinLA), ISSN 0781-0318, 1986)
Abstracts.
Keywords: lukeminen; kirjoittaminen