Etla 40 vuotta : Taloudellisen tutkimuskeskuksen ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen toiminta vuosina 1946-1986 = Etla 40 years - Salo, Sinikka; Ylä-Anttila, Pekka (Etla, ISSN 0356-7443, 1986)
English summary.
Keywords: Taloudellinen tutkimuskeskus; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos; historiikit; tutkimuslaitokset; taloustieteet; tutkimusprojektit