Suomen ilmavoimien historia. 13, Syöksypommittajat ja maayhteistoimintakoneet : Dive bombers and liaison aircraft - Keskinen, Kalevi; Stenman, Kari; Niska, Klaus; Tietoteos (Tietoteos, 1989)
Summary.
Keywords: pommikoneet; ilmasota; sotilaslentokoneet