Rantarakentamisen merkitys Puumalan kunnan elinkeinotoiminnalle - Ryökäs, Merja, 1956- (Mikkeli : Helsingin kauppakorkeakoulu. Pienyrityskeskus, 1989)
Abstract.
Keywords: loma-asutus; vapaa-ajan asunnot; ranta-alueet; rakennusala; palvelut; Puumala