Lääketieteellisen tekniikan tuotteiden kehittäminen kansainvälisille markkinoille - Lahdentausta, Petri, 1964- ([Hki] : Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 1967 rahasto : KY-Palvelu [jakaja], 1988)
Sammandrag. - Summary.
Kannessa: SITRA.
Keywords: lääketieteellinen tekniikka; lääketeollisuus; sairaalatekniikka; lääkintälaitteet; viennin edistäminen