Digitaalisen kuvankäsittelylaitteiston käyttö teräksen mikrorakenteen karakterisoinnissa - Intonen, Tero; Karjalainen, Pentti (Oulun yliopiston elektronioptiikan laitoksen raportteja, ISSN 0782-0143, 1989)
Abstract.
Keywords: kuvankäsittely; metallurgia; teräs; rakenne (ominaisuudet); faasit