Tutkimisen tutkiminen. 1, Kasvatustieteellisten tutkimusaiheiden ja menetelmien valikoitumisen teoreettinen tarkastelu praktisen päättelyn sekä rationaalisen päätöksenteon näkökulmasta - Keranto, Tapio (Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tutkimuksia, ISSN 0358-7231, 1986)
Summary.
Keywords: kasvatustiede; tutkimusmenetelmät; tutkimustyö