Korjausrakentamisen tutkimusohjelma 1986-1988. Yhteenvetoraportti 3, Kaupunki ja lähiöt korjauskohteena - Bengs, Christer (Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus, ISSN 0358-5085, 1989)
Referat. - Abstract.
Keywords: korjausrakentaminen; kaupungit; kaupunkirakentaminen; lähiöt