Betoni-teräsliittorakenteet - Kouhi, Jouko, 1951-; Koukkari, Heli, 1953- (Espoo ; Hki : Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Rakennetekniikan laboratorio : Valtion painatuskeskus [jakaja], 1989)
Abstract.
Sarjalla myös ruots. ja engl. nimeke.
Keywords: rakenteet; betonirakenteet; betoni; palkit; teräs; saumat ja liitokset; teräsrakenteet