Viskoelastisen materiaalin dynaamiset mekaaniset ominaisuudet : kirjallisuustutkimus - Rantanen, Timo; Järvelä, Pirkko (Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus, ISSN 0358-5085, 1989)
Abstract.
Keywords: muovi; fysikaaliset ominaisuudet; polymeerit