Tietopalvelu tieteellisessä kirjastossa : eräiden yksiköiden muutosvalmiudet - Repo, Aatto J. (Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus, ISSN 0358-5085, 1985)
Abstract.
Keywords: atk; kirjastot