De fundamentala parametrarna för textila applikationsmetoder med skum - Rosenberg, Clas. (Espoo ; Tampere ; Hki : Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tekstiililaboratorio : Valtion painatuskeskus, [jakaja], 1984)
Abstract.
Sarjalla myös ruots. ja engl. nimeke.