Vapaaehtoinen vakuutus osana kansalaisen vakuutusturvaa - Laurinkari, Juhani (Kuluttaja-asiain osaston julkaisuja, ISSN 0784-7343, 1988)
Sammandrag på svenska.
Keywords: vakuutus; vakuutusturva; sosiaaliturva; kuluttajaneuvonta