Informaatiotekniikka tulee konepajaan : tapaustutkimus käyttöönotosta ja vaikutuksista työorganisaatioon, työn sisältöön ja vaatimuksiin - Seppälä, Pentti; Tuominen, Eva.; Koskinen, Paavo; Työsuojelurahasto; Valtion teknillinen tutkimuskeskus; Työterveyslaitos ([Hki] : Työsuojelurahasto, 1988)
Summary.
Informaatiotekniikka ja työympäristö.
Sarjalla myös engl. nimeke.
Keywords: teollisuusautomaatio; konepajat; konepajateollisuus; tietotekniikka; työ; automaatio; työn kuormittavuus; työtyytyväisyys