Aktiiviset happimuodot ; Vetyperoksidijäämien määrittäminen aseptisista nestepakkauksista - Ryynänen, Suvi, 1960- (Hki : Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1988)
Abstract.
Keywords: elintarvikkeet; pakkaaminen; happi; jäämät