Tulkintojen ristitulessa : Kristian Smedsin Tuntematon sotilas teatteri- ja mediaesityksenä / Julia Pajunen. - Pajunen, Julia ([Helsinki] : [Helsingin yliopisto], 2017)
Tiivistelmä englanniksi.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Linna, Väinö, -- 1920-1992.; Smeds, Kristian; Suomen kansallisteatteri; dramatisointi; esitykset; esitysanalyysi; esitystutkimus; julkinen keskustelu; performatiivisuus; reseptio; romaanit; tapaustutkimus; teatteriohjaus; teatteritaide; teatteritiede; televisiointi; tulkinta; väkivalta