Poslednie novosti : 1934-1935 - Adamovič, Georgij Viktorovič, 1892-1972; Korostelev, Oleg Anatol'evič (Sankt-Peterburg : Aletejâ, 2015)
V izdanii vpervye sobrany osnovnye dovoennye raboty poèta, èsseista i kritika Georgiâ Viktoroviča Adamoviča, publikovavšiesâ v samoj izvestnoj gazete russkogo zarubež'â - parižskih "Poslednih novostâh" - s 1928 po 1940 god.
Sisältää bibliografisia viitteitä ja hakemiston.
Keywords: 1930-luku; kirjallisuudenhistoria; kirjallisuuskritiikki; kokoomateokset; venäjänkielinen kirjallisuus