TY - GEN TY - GEN T1 - Renaissance food from Rabelais to Shakespeare : culinary readings and culinary histories A2 - Fitzpatrick, Joan LA - eng PP - Farnham, Surrey: Burlington, VT PB - Ashgate YR - 2010 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/fikka.2361435 SN - 9780754664277 sidottu KW - 1450-1600 KW - Cookery in literature. KW - Cookery : Europe : History. KW - European literature : Renaissance, 1450-1600 : History and criticism. KW - Food habits in literature. KW - Food habits : Europe : History. KW - Food in literature. KW - Food : Europe : History. KW - gastronomia KW - historia KW - kaunokirjallisuus KW - kirjallisuus KW - kulinarismi KW - näytelmäkirjallisuus KW - ravitsemus KW - renessanssi KW - ruoanvalmistus KW - ruokailu KW - ruokaohjeet KW - ruokavaliot KW - syöminen KW - tavat (tapakulttuuri) KW - Eurooppa ER -