Ulf Björlin : dirigenten, kompositören, arrangören - Eulau, Louise (Stockholm : Institutionen för musik- och teatervetenskap, Stockholms universitet, 2009)
Summary.
Väitöskirja
Keywords: Björlin, Ulf; musiikintutkimus; muusikot; säveltäjät; kompositörer; musiker; musikforskning