SSSR : territoriâ lûbvi - Kurilkin, Andrej; Lûbov', protest i propaganda v sovetskoj kul'ture, meždunarodnaâ konferenciâ (2004 : Konstanc, Germaniâ) (Moskva : Novoe izdatel'stvo, 2008)
Summary
Keywords: diskurssi; kulttuurihistoria; mediakulttuuri; rakkaus; stereotypiat; Neuvostoliitto; Venäjä; kokousjulkaisut