Jono Jaknavičiaus 1647 metų "Ewangelie polskie y litewskie" : dokumentinis leidimas ir kompaktinė plokštelė su skaitmenine faksimile - Lučinskienė, Milda (Bibliotheca archivi Lithuanici, ISSN 1648-3294, 2005)
Summary: Jonas Jaknavičius' 1647 Ewangelie polskie y litewskie.
Keywords: Jaknavičius, Jonas; Raamattu : Uusi Testamentti : Evankeliumit : Liettuan kieli; Raamattu : Uusi Testamentti : Evankeliumit : Puolan kieli; Raamattu : Uusi Testamentti : Evankeliumit : Liettua; Raamattu : Uusi Testamentti : Evankeliumit : Puola; Raamattu : Evankeliumit : Liettua; Raamattu : Evankeliumit : Puola; 1600-luku; liettuan kieli; puolan kieli; raamatunkäännökset