Traditionens estetik : spelet mellan inhemsk och internationell hemslöjd - Hyltén-Cavallius, Charlotte (Stockholm : Carlsson, 2007)
Summary.
Väitöskirja
Keywords: estetiikka; kansainvälisyys; kotiteollisuus; kulttuuriperintö; käsityö (toiminta); käsityöperinne; käsityöt; maahanmuuttajat; materiaalit; monikulttuurisuus; perinne; vuorovaikutus; Ruotsi; Yhdysvallat; väitöskirjat