Lõunaeesti vokaalisüsteem : Võru pikkade vokaalide kvaliteedi muutumine - Teras, Pire. (Tartu : Tartu Ülikooli Kirjastus, 2003)
Summary.
Väitöskirja
Keywords: murteet; viron kieli; vokaalit; võrun kieli; eteläviron murteet; Võru; väitöskirjat