Vetenskapens struktur och förändring - Brante, Thomas (Lund : Doxa, 1980)
Summary.
Väitöskirja
k01157
Keywords: Durkheim, Émile; Kuhn, Thomas S; metodologia; paradigmat; tiede; tieteen edistyminen; tieteenfilosofia; tieteenhistoria; tieteensosiologia; tieteenteoria; väitöskirjat