Karta öfver Helsingfors omgifningar upptagande delar af Helsinge, Sibbo, Esbo och Kyrkslätt m. fl. socknar - Lindeman, Voldemar; Sevón, J. F (Helsingfors : G. W. Edlunds förlag, 1893)
Mittakaava laskettu janamittakaavasta
Keywords: kaupungit; pitäjät; kartat; Helsinki; Helsingin maalaiskunta; Espoo; Kirkkonummi; Sipoo