Descriptio Spitsbergiae : delineatio Spitsbergiae - Bertius, Petrus (Amsterodami : Judoci Hondij, 1616)
Julkaisussa: P. Bertij tabularum geographicarum contractarum : libri septem
Keywords: historialliset kartat; kartat; Huippuvuoret