SNTL:n Korkeimman neuvoston puhemiehistön puheenjohtajan N.V. Podgornyin virallinen vierailu Suomeen 14.-18.10.1969 (Tasavallan Presidentin tervehdys Suomi-Neuvostoliitto-Seuran 25-vuotisjuhlassa 15.10.1969) - Kekkonen, Urho (1969)
Puhe
Keywords: Podgornyi, N.V; Suomi-Neuvostoliitto-seura; Neuvostoliitto