Phaenomeni ab Herschelio in telescopio catoptrico observati explicatio - Hällström, Gustavus Gabriel; Walter, Ferdinandus Maximilianus; Frenckell, Johan Christofer III; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : typis Frenckellianis, [1823], 1823)
Arkit: 1 arkintunnukseton lehti, A4.
Keywords: UDK:53; fysiikka