Om Solidago Canadensis dess ans och nytta i färgerier - Gadd, Pehr Adrian; Avellan, Gabriel; Frenckell, Johan Christofer I; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Åbo : tryckt hos Johan Christopher Frenckell, [1772], 1772)
Invocatio: M.G.H.
Keywords: UDK:58; UDK:677; väriainekasvit; kasvivärjäys