De caussis puritatis ac floris perennis lingvae Arabicae - Avellan, Michaël; Avellan, Carolus; Frenckell, Johan Christofer I; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : impress. Joh. Christoph. Frenckell, [1761], 1761)
Invocatio: [hepreaa].
Keywords: UDK:809.27; arabian kieli