De monarchae seu regis constitutione & inauguratione - Kempe, Axelius Andreae; Strandenius, Andreas Johannis; Hansson, Peter; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : excusa â Petro Hansonio Acad. typ., [1667], 1667)
Grat.: Martinus Miltopaeus, Daniel J. Vnger.
Keywords: yhteiskuntafilosofia