De lege naturali - Bilmark, Johannes; Hedeen, Adolphus Ericus; Frenckell, Johan Christofer I; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : typis Johannis Christophori Frenckell, [1771] Turku, 1771)
Invocatio: D.D.
Keywords: UDK:34; oikeus