De tonitru - Hahn, Petrus Olai; Heurlin, Jonas Gunnari; Wall, Johan Larsson; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia ([Aboae] : exc. Jo Wal., [1702], 1702)
Invocatio: Auspicius S. S. Triados.
Keywords: ukkonen