De Borea-Fennia - Hassel, Henricus; Hallenius, Matthias; Kämpe, Johan; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : excud. reg. Acad. typ. Joh. Kiämpe, [1732], 1732)
Invocatio: In nomine Jesu.
Keywords: UDK:908 Pohjois-Suomi; historia