De significatione vocis sela [hepreaa] - Hirn, Gabriel Danielis; Dickman, Fridericus Emanuel; Frenckell, Johan Christofer II; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : typis Frenckellianis, [1807], 1807)
Arkit: 1 arkintunnukseton lehti, A-B4.
Keywords: UDK:809.24; heprean kieli