Konserttiohjelma 1892-04-28 - Program - Orkesterföreningen i Helsingfors (1892)
Helsingfors 1892
Keywords: konserttiohjelmat - 1890-luku; Sibelius, Jean, joht; Achté, Emmy, esitt; Ojanperä, Abraham, esitt; Helsingin orkesteriyhdistys; Orkesteriyhdistyksen sinfoniakuoro