Digitaalisen kulttuuriperinnön säilyttämisen palvelut - Koivunen, Kimmo (2019)
Seminaariesitys Digitaalinen kulttuuriperintömme 2019 -seminaarissa 6.9.2019.
Keywords: Kulttuuriperintö-PAS; Digime.fi; digitaalinen kulttuuriperintö; PAS-palvelut; pitkäaikaissäilytys