Christillinen jälkimuisto sille eläisänsä korkiast hywin kunnioitetulle ja korkiast oppenelle Säkylän seurakunnan kirkkoherralle herr Andreas Elgfoothille. Ionga elämän juoxun herra lopetti Säkyläsä sinä 30. p. touko=kuusa, wuona 1784. Christillisen rakkauden ja hywän tundemisen puolesta yxikertaisesti kahdesta weisusta kokoon pandu, yhdeldä heikolda mailmasa matelewaiselda, Thomas Ragwaldin pojalda - Thomas Ragvaldinpoika (kirjoittaja.) (Turusa: [J.C. Frenckell], prändätty wuona, 1785, 1785)
Arkit: )(4.
Keywords: Elgfoth, Andreas; 1780-luku; hautajaiset; kirkkoherrat; kuolema; Säkylä; muistorunot; arkkiveisut; 24; Suomi - Turku