Kuningas Gustawin muisto sillä 19:ellä päiwällä elo=kuusa 1772 (Stockholmisa: prändätty Kuningallisesa suomalaisesa präntisä, wuonna 1775, 1775)
Arkit: 2 arkintunnuksetonta lehteä.
Keywords: Kustaa III; 1700-luku; arkkiveisut; kuninkaalliset; Ruotsi; 894.541; Ruotsi - Tukholma