Sen pyhäin ja uloswalittuin seuracunnan iäsenen, cunniasucuisen borgarin täsä Turun caupungisa, Bertil Blumqwistin wähäisen tyttären, Brita Lisa Blumqwistin autuallisesta tääldä lähdennöstä/ ionga Iumala hänen lastensa lijton ajalla tämän mailman pauhawaisesta merestä, sijhen onnelliseen ja lewolliseen taiwan waldacunnan satamahan ajallisen cuoleman cautta on cutzunut. Christillisexi jälkimuistoxi hänelle Turusa tehty wirsi/ wuonna 1765. Thomas Ragwaldin pojalda - Thomas Ragvaldinpoika (kirjoittaja.) ([Turku]: [J.C. Frenckell], 1765, 1765)
Arkit: 2 arkintunnuksetonta lehteä.
Keywords: Blumqwist, Brita Lisa; Blumqwist, Bertil; 1760-luku; hautajaiset; virret; arkkiveisut; kuolema; muistorunot; 24; Suomi - Turku