Kolme historiallista ja kaunista wirttä: ensimmäinen: Ierusalemin suutarist, sangen peräänajateldawa Awoimill' korwill' christityt kuulkat, [et]c Toinen: Woi mainittu Maljamäen [et]c. Kolmas: Kaikkein pitä ottaman waari kosk' [et]c - Lindh, V. H. ([Viipuri]: [Anders Cederwaller], 1822, 1822)
Toisen ja kolmannen virren on kirjoittanut kokemäkeläinen V.H. Lindh.
Keywords: virret; myllyt; Paimio; arkkiveisut; 24