Johto biblia-taidoksi ja tuntemiseksi evangelisen-lutherilaisen kirkon uskontunnustus kirjoja ruotsiksi laittelema tohtori C. F. W. Clemen' kirjasta ... josta suomentanut O. T - Clemen, C. F. W. (kirjoittaja.); Tandefelt, Otto (kääntäjä.) (1850)
Imprimatur: Åbo domkapitel 12.6.1850 G. W. Malmström.
Keywords: 22; 26; Raamattu; raamattutieto; raamatunhistoria