Bibliallinen historia, Wanha ja Uusi Testamentti jonka on Johan Hybnerin johdon jälkeen lyhykäisyydessä suomentanut Gust. Ad. Saxbäck - Hübner, Johann (kirjoittaja.); Saxbäck, Gustaf Adolf (kääntäjä.) (1843)
Nimiösivulla myös hepreankielinen motto.
Keywords: 22; Raamattu; raamatunkertomukset